Elegant and Timeless Space Through the Use of Contemporary Cohesive Elements

Our goal was to create a space that is elegant and timeless through the use of contemporary cohesive elements. Defining the entrance by establishing effective exterior signage, paving and lighting enhances the approach to the building. Once inside, the continuation of design concepts synthesizes the exterior to the interior to create a unified environment. Updating the main staircase pronounces its hierarchical presence. By eliminating the floor level changes and softening the perimeter garden areas, we have achieved a more human space that relates successfully to the exterior and engages the visitor. The atrium achieves a higher asset value to its owners due to the addition of two new tenant entries directly off the atrium area.

Project Type