1957 Colonial on a Quiet Cul-de-Sac

This 1957 colonial home is nestled in a charming Chevy Chase community on a quiet cul-de-sac.  The original 4,000 square foot home was renovated with an addition which doubled the interior square footage to 8,000 square feet. The transition from the existing house to the new addition is seamless allowing the new house to be vivid, capacious, and modern. The addition also included a 3 car garage with a new curved covered breezeway to connect the garage to the mudroom; also above the garage is a 500 square foot nanny suite. The addition also includes a large family gathering area with a screened porch with inside/outside living spaces. The new dramatic living spaces high lights the amazing property. Inside and out, this project captures the spectacular views on this lot which overlooks part of the Rock Creek Park.

Studio

Homes

Project Type